Grude – Sjedište

Našu poslovnu priču započeli smo u Grudama u poslovnim prostorima koji su bili u srazmjeru s nekoliko prostorija u kojima smo smjestili prve tiskarske strojeve. Skromni proizvodni početci nisu nam bili prepreka na putu prema uspjehu jer smo svi skupa bili svjesni činjenice da smo mi zapravo oni koji u hodu stvaraju svoj poslovni put. Daljnjim napretkom a uvijek u skladu sa širenjem djelatnosti na distribuciju, širili smo se u okviru s vlastitim mogućnostima i zahtjevima tržišta. Danas u Grudama raspolažemo s ukupno 26000 m² poslovnog prostora, uključujući upravni dio, centralno skladište distributivnog dijela te proizvodni pogon.

 

Banja Luka – Distributivni centar

Ambicioznim pristupom tržištu koji je uvjetovao prefesionalizaciju distributivne mreže, 2003. godine otvorili smo podružnicu u Banja Luci. S 3600 m² skladišnog i upravnog prostora, kupcima na lokalnom tržištu pružamo mogućnost lakšeg pristupa cjelokupnom asortimanu proizvoda, uz poslovnu podršku odgovarajućim kadrovima i povoljnije rokove isporuke.

 

Sarajevo – Distributivni centar

U skladu s daljnjim razvojem poslovanja 2004. godine otvorili smo podružnicu u Sarajevu s 3600 m² skladišnog i upravnog prostora. Kupcima na lokalnom tržištu pružamo mogućnost lakšeg pristupa cjelokupnom asortimanu proizvoda, uz poslovnu podršku odgovarajućim kadrovima i povoljnijim rokovima isporuke.

 

Tuzla – Distributivni centar

Potrebe za lokalnim skladištima javile se se zajedno sa širenjem i jačanjem našeg utjecaja na tržištu, što je rezultiralo i potrebom za otvaranjem podružnice u Tuzli 2010. godine s 2100 m² skladišnog i upravnog prostora. Kupcima na lokalnom tržištu pružamo mogućnost lakšeg pristupa cjelokupnom asortimanu proizvoda, uz poslovnu podršku odgovarajućim kadrovima i povoljnijim rokovima isporuke.

 

Što nas čini posebnima?

Koristimo najnoviju tehnologiju, istovremeno brinući o okolišu. Certifikati koje posjedujemo odraz su naše posvećenosti kvaliteti!