Connect – Pod ovim imenom na tržište plasiramo proizvode iz dijela školskog asortimana u koje spadaju: školski ruksaci, školske pernice, vrećice za nastavne aktivnosti, novčanici, bilježnice, mape za crtanje, fascikli, školske boje, materijali za modeliranje te ostala slična pomagala koja čine pisaći i crtaći pribor. Connect se na tržištu predstavlja kao ime s prestižnim proizvodima veće kvalitete i viših cijena, te je ujedno i robna marka pod čijim se imenom proizvode licencirani školski proizvodi.


Educa – Ova robna marka je ime pod kojim nudimo školske bilježnice, školske obrasce, dio crtaćega i pisaćeg pribora itd. Educa je druga robna marka tvrtke koja zadovoljava odgovarajući segment kupaca u potražnji za prosječnim omjerom cijene i kvalitete sličnih proizvoda.


Fornax – Obuhvaća skupinu proizvoda u koju ulaze ljepila, bušači, etikete, fascikli, folije, kutije za spajalice, koverte, termo i ading role, registratori, sredstva za spiralni uvez, pisaći pribor, te ostali uredski pomoćni materijal. Fornax je robna marka pod kojom se prodaju premium proizvodi.Foroffice – Pod ovim imenom na tržištu se mogu pronaći proizvodi poput registratora, tonera, pojedinih vrsta ljepila, kopirnog papira itd. Foroffice je robna marka pod kojom se na tržište plasiraju proizvodi realnog omjera cijene i kvalitete.


Lipa Mill – Pod ovim imenom na tržište plasiramo registratore u kutiji. Kupnjom robne marke Lipa Mill nastavili smo proizvodnju registratora koji su već postojali na tržištu, uz naglasak na primjenu kvalitete koja je zajednički simbol svih vidova našeg poslovanja.


 

Što nas čini posebnima?

Koristimo najnoviju tehnologiju, istovremeno brinući o okolišu. Certifikati koje posjedujemo odraz su naše posvećenosti kvaliteti!