U skladu s misijom i vizijom tvrtke, dugi niz godina radili smo na kompletnosti i kompetentnosti naših djelatnosti, što je od poslovanja na europskoj razini zahtijevalo izgradnju kvalitetnog transportnog sektora. Danas upravljamo voznim parkom s preko 40 transportnih jedinica, s naglaskom na uredbu kojom sva vozila u vlasništvu tvrtke zadovoljavaju odgovarajuće eko standarde Europske unije. U našem primjeru, možemo govoriti o transportu kompletnih pošiljki šleperima ili o transportu djelomičnih pošiljki manjim kamionima i kombijima.

Uobičajeni rok isporuke robe za kupce u Bosni i Hercegovini je unutar 24 sata, a za kupce na tržištu Europe od 3 do 5 dana – ovisno o udaljenosti odredišta. Sve zahtjeve za transportom koje predviđamo kao neizvedive prema dogovorenim poslovnim uvjetima vršimo preko naših partnera – pouzdanih prijevozničkih tvrtki, zbog pravovremenosti isporuke i održanja ugovorene kvalitete transporta.

Značajne promjene u segmentu transporta očitovale su se kroz odobrenje za kućno carinjenje robe, koje smo kao prva tvrtka (kada je riječ o uvozu i izvozu) u državi dobili od strane Uprave za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine. Ovime smo minimizirali postojeće troškove i uštedjeli na vremenu potrebnom za cijeli postupak carinjenja, kojega danas obavljamo u krugu tvrtke. Novi model carinjenja robe za nas je značio nove potrebe za radnom snagom i procesima kontrole, ali također i povećanje konkurentnosti na tržištu Europske unije kroz doprinos sektoru proizvodnje.

Što nas čini posebnima?

Koristimo najnoviju tehnologiju, istovremeno brinući o okolišu. Certifikati koje posjedujemo odraz su naše posvećenosti kvaliteti!