Grafotisak je tvrtka u privatnom vlasništvu koja od 1983. godine gradi reputaciju kroz djelatnosti proizvodnje grafičkih proizvoda te distribucije uredskog, školskog i grafičkog repromaterijala.

S pune 34 godine uspješnog poslovanja iza sebe, izrasli smo u regionalnog lidera u tiskarskoj struci zbog čega je naša profesionalnost prepoznata i tražena mnogo šire nego što je naša regija. Kao rezultat prilagođavanja najnovijim trendovima u sferi tehnologije, softwera, materijala i ljudskih potencijala markirani smo kao isključivi izbor u više od 15 zemalja diljem Europe, gdje kontinuirano izvozimo preko 80% vlastite proizvodnje. Iz nekada malog obrta izrasli smo u međunarodno priznatu tvrtku koja danas zapošljava više od 500 djelatnika. Prve poslovne uspjehe ostvarili smo u Grudama gdje je smješten i naš proizvodni pogon, centralno skladište i sjedište tvrtke. Sukladno uzlaznoj tendenciji naše operativne kompleksnosti profesionalizirali smo vlastitu distributivnu mrežu otvaranjem poslovnica u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli.

Duga tradicija poslovanja pokazuje da stvaranje tržišne vrijednosti svih naših outputa reflektira uspjeh – ne samo u smislu direktnog povećanja prodaje, nego i proaktivnog djelovanja na percipiranje pravog proizvoda kao simbola kvalitete.

Kvalitetom kroz vrijeme!
Grafotisak d.o.o.

Što nas čini posebnima?

Koristimo najnoviju tehnologiju, istovremeno brinući o okolišu. Certifikati koje posjedujemo odraz su naše posvećenosti kvaliteti!