Knjiga je proizvod čiji proizvodni proces zahtijeva znatnu količinu educiranosti, truda, profesionalnosti i iskustva. Od sirovine, koju od dobavljača dobivamo za proizvodnju, pa do gotovog proizvoda – knjige – prolazi se kroz mnogo složenih i osjetljivih faza proizvodnog procesa.

Poseban trud uložili smo u kalibraciju cijelog procesa proizvodnje knjige – od početne pa sve do završne faze. Rezultat upravljanja kalibriranim proizvodnim procesom potvrđuje slaganje svih vrijednosti i odnosa od grafičke pripreme na računalu, elektronskog izgleda tih vrijednosti na servisima „In-Site“ i „Remote Access“ do objektivnog izgleda u koji se te vrijednosti spajaju, vidljive u obliku gotovog proizvoda.

Pri procesu proizvodnje knjige razina kvalitete se naručitelju predočava na temelju standarda WYSIWYG (eng. What You See Is What You Get), čime je otvoren pristup i data mogućnost usavršavanja polugotovog proizvoda te prilika za potencijalne modifikacije prije nego li je proizvod završen (proizveden). Na ovaj se način knjiga, kao finalni proizvod, isporučuje u obliku jednakih vrijednosti prikazivanih na računalu u predproizvodnoj procesnoj fazi.

Ovisno o različitim procesima izrade, vrste knjiga koje proizvodimo podijeljene su u sljedeće kategorije:

Što nas čini posebnima?

Koristimo najnoviju tehnologiju, istovremeno brinući o okolišu. Certifikati koje posjedujemo odraz su naše posvećenosti kvaliteti!